رفتن به مطلب



iran rules jazbe modir
ADS mahak

پست های پیشنهاد شده

اگر شما از کاربران گوشی های آیفون هستید با مشاهده این مطلب می توانید با ۱۰ ترفند مرورگر سافاری آشنا شوید.
سافاری (safari) مرورگر سیستم عامل آی او اس است که قطعا کاربران آیفون با این مرورگر آشنا و از آن استفاده کرده اند. با بروز شدن سیستم عامل آی او اس به نسخه ۱۰، ویژگی های جدیدی به این مرورگر اضافه شده است که شاید از آنها بی خبر باشید. این ویژگی ها را می توانید در زیر مشاهده کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

telegram channel   jazbe modir

٫ باز کردن تب جدید

یکى از راه هاى باز کردن تب جدید این است که مى توانید به جاى زدن لمس پنجره تب که در پایین گوشه سمت راست گوشى قرار دارد، آن را مدتى نگه داشته تا گزینه تب جدید نمایان شود. کاربران آیفون هاى ۶s و ۷ که داراى لمس سه بعدى (۳D Touch) هستند، مى توانند با لمس سه بعدى بر روى آیکون سافارى تب جدید باز کنند.

 

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

٫ بستن همه تب ها

در iOS 10 شاهد قابلیت جدیدى هستیم که براى بستن همه ى تب ها دیگر لازم نیست یک به یک صفحات را ببندیم. براى بستن یکجا کافیست بر انگشت خود را بر روى دکمه تب ها در گوشه راست پایین صفحه نگه دارید تا گزینه Close all tabs نمایان شود.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

۳٫ دسترسى به تب هاى بسته شده اخیر

تا به حال براى همه پیش آمده است که تب اشتباهى را ببندیم. براى باز کردن دوباره تب هاى بسته شده کافیست تا بر روى دکمه تب ها بزنید و سپس انگشتتان را بر روى دکمه + نگه دارید تا تمامى تب هاى بسته شده نمایان شوند.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

٫ دسترسى به history در هنگام وبگردى

همه ما در وب سایت ها از یک لینک به لینک دیگر رفته ایم. اما براى برگشتن به اولین لینک، کافیست تا انگشت را بر روى دکمه عقب یا جلو برای مدتی نگه دارید تا history نمایان شود

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

٫ Paste and Go/Paste and search

اگر لینکى را کپى کرده اید و یا کلمه اى را براى جست و جو کپى کرده اید کافیست تا براى راحتى کار انگشت خود را بر روى نوار آدرس نگه دارید تا گزینه مناسب نمایان شود.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

۶٫ درخواست سایت دسکتاپ

براى اینکار در روش وجود دارد. روش اول این است که بر روى دکمه share که در وسط پایین صفحه قرار دارد بزنید و سپس گزینه Request Desktop Site را انتخاب کنید.

در روش دوم هم کافیست تا انگشت خود را بر روى دکمه رفرش که در بالاى صفحه قرار دارد نگه دارید تا گزینه درخواست سایت دسکتاپ نمایان شود.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

٫ جست و جو در صفحه

اگر مى خواهید کلمه و یا عبارتى را بر روى سایت مورد نظر جست و جو کنید مى توانید با زدن بر روى دکمه شیر، گزینه Find on Page را انتخاب کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سرچ سریع در وب سایت

اکثر سایت ها داراى نوار جست و جو هستند. اگر مى خواهید با سرچ در نوار آدرس سافارى، مطلب مورد نظر خود را بر روى سایت مورد نظر و یا مورد علاقه جست و جو کنید لازم نیست تا به خود سایت بروید. براى این کار کافیست تا یک بار بر روى سایت مورد نظر کلمه اى را جست و جو کنید. بعد از آن، سافارى به طور خودکار آن سایت را در خود ثبت مى کند و دفعه بعد به هنگام جست و جو، فقط کافیست تا کلمه مورد نظر خود را در نوار آدرس بنویسید تا مطالب مرتبط با آن کلمه در سایت هاى مورد علاقه شما نمایان شوند.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بوک مارک سریع

براى این کار کافیست در صفحه مورد نظر، علامت بوک مارک که در پایین صفحه قرار دارد را نگه داشته تا گزینه Add Bookmark نمایان شود.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

  حداکثر استفاده از ۷۵ شکلک مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

در حال بارگذاری

  • مطالب مشابه

    • توسط  شیخ شاهین
      این روز ها اکثر ایرانی ها در اینستاگرام با این ارور زیاد برخورد کرده اند.
       
      دلایلی که باعث میشود تا شما بلاک شوید:
       
      ۱.استفاده از برنامه های افزایش لایک،فالور و انفالویاب ها:
      هرگونه استفاده از این برنامه ها که باعث افزایش لایک ویو فالور شود باعث میشود تا اینستاگرام شمارا مدتی بلاک کند.
      ۲. با vpn یا فیلترشکن وارد اینستاگرام:
      وقتی با فیلترشکن به اینستاگرام وارد میشود هر دفعه که این کار را میکنید ای پی شما هم تغییر میکند و اینستاگرام فکر میکند پیج شما هک شده و محدودیت های خاصی را بر روی پیج شما اعمال میکند.
      پس هر بار که میخواهید وارد اینستاگرام شوید فیلتر شکن خود را خاموش کنید.
      ۳.لایک یا فالو یا انفالو کردن به تعداد زیاد در بازه زمانی کوتاه:
       همانطور که گفته شد وقتی لایک فالو یا انفالو را به تعداد زیاد در بازه زمانی کمی انجام دهید اینستاگرام فکر میکند از برنامه ثالثه یا ربات استفاده میکند و شمارا بلاک میکند.
      ۴.گزاشتن یک کامنت ثابت در پست های زیاد: 
      وقتی شما یک کامنت ثابت مانند یک تبلیغ را در پست های زیادی منتشر کنید بازم هم اینستاگرام شمارا محدود خواهد کرد.
      ۵. منشن کردن تعدادی مخاطب در زیر پست های مختلف
      ۶. قرار دادن لینک های مشکوک در بیو
      ۷.فعالیت کم و نگزاشتن پست یا استوری
       
      روش های رفع بلاک:
      ۱.با مرورگر پیج خود را ریکاوری کنید.(یعنی در بخش لاگین فراموش کردن رمز را بزنید و رمز خود را عوض کنید )و در همان مرورگر لاگین کنید و حدود نیم ساعت در اکسپلور اینستاگرام بگردید.
      ۲.در پیجتون تغییر ایجاد کنید:(این روش صد در صد ممکن است)
      ایدی پیج خود را عوض کنید.
      بیوی پیج خود را عوض کنید.
       ایمیل و شماره پیج خود را عوض کنید.
      ۳. ارسال تیکت و گزارش به پشتیبانی اینستاگرام
      ** نکته پایانی:
      دوستان کامنت اینگلیسی هیچ ربطی به اینکه شما بلاک شدید نداره و به هیچ وجه شما به خاطر کامنت اینگلیسی رفع بلاک نمیشوید.
    • توسط  masihkhaan
      با استفاده از این روش میتونین دلار بدست بیارین
      توضیحات کامل داخل فایل
       

      برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کابری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید
       
    • توسط  sh3ikhshahin
      متن مربوطه:
      سلام کاربر گرامی
      به اطلاع رسیده است که حساب کاربری شما به دلیل استفاده نادرست، حذف خواهد شد. 
      برای جلوگیری از غیرفعال و حذف شدن اکانتتان،  کارهای زیر را انجام دهید :
      1- ابتدا شماره تلگرام خود را برای ما ارسال کنید. 
      2- سپس ربات ما از سمت سرور،  برای شما کد 5 رقمی ارسال خواهد کرد،  آن کد را کپی و برای ما ارسال کنید. 
      ________________________________
      Hi Dear User 
      Your Account Has Come To Notice For Incorrect usage Will be Deleted. 
      for not being Deleted, do the Following :
      1- The first issues of the Telegram to send us 
      2- Other Bot then,  we send to you with the code to copy and pastes the code to send us up to prevent your account being Deleted From. 
      Thanks
      Telegram Support Team
       
    • توسط  best_h4cker
      در این اموزش قصد دارم که یک بایپس فوق العاده مفید رو خدمتتون اراعه بدم که خیلی به درد میخوره . بعضی مواقع هست که پنل ادمین سایت رو پیدا کردید ولی نمیدونید یوزر نیم و پسورد چیه. با این اموزش میتونید بدون داشتن یوزرنیم و پسورد به پنل ادمین نفوذ کنید و تغییراتتونو انجام بدین و شل اپلود کنید .
      اموزش به صورت ویدیو و با کیفیت مناسب هست
      ایدی تلگرام : ******
      ایدی کانال تلگرام نفوذگر : *******
       
      اموزش_بایپس_پنل_ادمین.rar
    • توسط  Moeein Seven
      برنامه WhatsRemoved رایگان را از گوگل پلی استور دانلود کنید. این برنامه به شما کمک می کند تا پیام ها و فایل های پاک شده واتساپ را شناسایی و ذخیره کنید.  برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کابری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید
       بعد از اینکه برنامه را نصب کردید آن را باز کنید.   سپس یکی از روش های بازیابی پیام ها و فایل های پاک شده را انتخاب کنید که پیشنهاد می کنیم گزینه Detect delete messages and their files را انتخاب کنید.  در اینجا درخواست مجوز دسترسی به عکس ها، رسانه ها و فایل های تلفن همراه شما ظاهر می شود. روی Allow تپ کنید و اجازه دسترسی را به برنامه بدهید.  بعد از اعطای مجوز دسترسی پیغام Notification Lister Service برای شما نمایش داده می شود. روی Yes و بعد روی Read Notification Data تپ کنید و برای تنظیمات نهایی در Allow Read notifications data روی Allow تپ کنید.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×
×
  • جدید...