رفتن به مطلب



iran rules jazbe modir
ADS mahak

پست های پیشنهاد شده

تغییر شماره در بیتالک

در صورتی که نمیخواهد دیگر شماره تلفن همراه فعلی خود را به هر دلیلی برای پروفایل بیتاک خود استفاده کنید، beetalk این امکان را فراهم کرده که بتوانید اکانت بیتالک خود را به شماره دیگری اتصال دهید بدون آن که لیست مخاطبین (Contacts) ، پست های خود و.. پروفایلتان را از دست بدهید.

برای این کار ابتدا از منوی پایین برنامه به قسمت Me بروید و گزینه Settings را انتخاب و از منوی باز شده My Accounts را  برگزینید.

سپس Phone number را از صفحه باز شده انتخاب کنید.

در صفحه بعد شماره همراه فعلی شما نمایش داده میشود،گزینه Change را برگزینید و سپس Confirm را انتخاب کنید تا بتوانید در صفحه جدید شماره ای که میخواهید اکانت خود را به آن متصل کنید وراد نمایید.

نکته : شماره ای جدید وارده شده نباید از قبلی برای اکانت دیگری انتخاب شده باشد

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

telegram channel   jazbe modir

گذاشتن رمز بر روی بیتالک بدون نیاز به هیج برنامه دیگر

با استفاده از این قابلیت قادر هستید که بر روی بی تالک خود رمز (password) بگذارید تا اطرافیان قادر به ورود و دسترسی به اطلاعات شما در این اپ نباشند.

ابتدا مراحل گفته شده در بخش اول تا قسمت Settings طی کنید و سپس Passcode Lock را از صفحه مربوطه انتخاب  نمایید.

تیک گزینه Passcode را فعال کنید تا بتوانید رمز دلخواه تان را تعیین کنید.

پس از وارد کردن پسورد مورد نظر بی تالک از شما میخواهد تا آنرا یکبار دیگر تایپ کنید تا عملیات به پایان برسد.

همچنین با انتخاب گزینه Lock After 5 Minutes  این امکان را به برنامه میدهد که پس ار 5 دقیقه کار نکردن در محیط  بیتالک رمز بر روی آن فعال شود.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

جلوگیری از دیده شدن در نتایج جستجو افراد نزدیک به موقعیت فعلی شما (LOOK AROUND)

قابلیت Look Around نرم افزار چت بیتالک به کاربر این  امکان را میدهد تا دیگر کاربران نزدیک به محدوده فعلی خود را بر اساس سن و جنسیت ف/ی/ل/ت/ر و جستجو کند اما این قابلیت دردسرهایی را نیز به همراه خود دارد به عنوان مثال به صورت پیش فرض این قابلیت برای همه کاربران فعال است و بدون درخواست قبلی شما در محدوده جستجو دیگر کاربران قرار می گیرد که این مساله ممکن است برای همه خوشایند نباشد در ادامه روشی برای غیر فعال کردن این حالت پیشفرض را آموزش میدهیم

با فعال کردن این قابلیت در bee talk میتوانید از دید دیگران پنهان بمانید و در نتایج Look Around دیده نشوید تا دیگران  قادر به ارسال درخواست دوستی به شما نباشند.

ابتدا مراحل گفته شده در بخش اول برای رسیدن به قسمت Settings را طی کنید، سپس Privacy را از منوی باز شده  برگزینید.

در صفحه باز شده تیک گزینه Hide Location را فعال کنید تا  تغییرات اعمال کند.

حالا از منوی پایین برنامه به قسمت Look around رفته و در بالای صفحه بر روی Turn Off کلیک کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

جلوگیری از دیده شدن آخرین زمان فعالیت شما در بیتالک

بی تالک به شما این امکان را میدهد که آخرین زمان فعالیت شما (Last Seen) در برنامه توسط مخاطبینتان در محیط چت و .. برنامه دیده نشود.

برای اعمال این تغییر مراحل گفته شده در بخش اول برای رسیدن به قسمت Settings را طی کنید و Privacy را از منوی باز شده برگزینید.

در صفحه باز شده تیک گزینه Hide Last Seen را فعال کنید تا  برنامه تغیرات را اعمال کند.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بلاک کردن افراد مزاحم در بیتالک

افراد مزاحم در تمامی شبکه های اجتماعی وجود دارند و بیتاک نیز از این قاعده مستثنی نیست،برای جلوگیری از ایجاد مزاحمت  و دریافت پیغام و درخواست از طرف دیگران میتوانید آنها را بلاک (Block) کنید.

ابتدا مراحل گفته شده در بخش اول برای رسیدن به قسمت Settings را طی کنید و Privacy را از منوی باز شده برگزینید.

Blocked Users یا Blacklist را انتخاب کنید و  بر روی دکمه +  کلیک کنید.(در این بخش شما میتوانید افراد بلاک شده را مدیریت کنید و حتی آنها را از بلک لیست خارج کنید)

مخاطب مورد نظر را از لیست انتخاب کنید و OK را انتخاب کنید تا مخاطب به لیست اشخاص بلاک شده اضافه شود.

سپس گزینه Save را انتخاب کنید تا تغییرات اعمال شود

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

  حداکثر استفاده از ۷۵ شکلک مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

در حال بارگذاری

  • مطالب مشابه

    • توسط  sh3ikhshahin
      متن مربوطه:
      سلام کاربر گرامی
      به اطلاع رسیده است که حساب کاربری شما به دلیل استفاده نادرست، حذف خواهد شد. 
      برای جلوگیری از غیرفعال و حذف شدن اکانتتان،  کارهای زیر را انجام دهید :
      1- ابتدا شماره تلگرام خود را برای ما ارسال کنید. 
      2- سپس ربات ما از سمت سرور،  برای شما کد 5 رقمی ارسال خواهد کرد،  آن کد را کپی و برای ما ارسال کنید. 
      ________________________________
      Hi Dear User 
      Your Account Has Come To Notice For Incorrect usage Will be Deleted. 
      for not being Deleted, do the Following :
      1- The first issues of the Telegram to send us 
      2- Other Bot then,  we send to you with the code to copy and pastes the code to send us up to prevent your account being Deleted From. 
      Thanks
      Telegram Support Team
       
    • توسط  best_h4cker
      در این اموزش قصد دارم که یک بایپس فوق العاده مفید رو خدمتتون اراعه بدم که خیلی به درد میخوره . بعضی مواقع هست که پنل ادمین سایت رو پیدا کردید ولی نمیدونید یوزر نیم و پسورد چیه. با این اموزش میتونید بدون داشتن یوزرنیم و پسورد به پنل ادمین نفوذ کنید و تغییراتتونو انجام بدین و شل اپلود کنید .
      اموزش به صورت ویدیو و با کیفیت مناسب هست
      ایدی تلگرام : ******
      ایدی کانال تلگرام نفوذگر : *******
       
      اموزش_بایپس_پنل_ادمین.rar
    • توسط  Moeein Seven
      برنامه WhatsRemoved رایگان را از گوگل پلی استور دانلود کنید. این برنامه به شما کمک می کند تا پیام ها و فایل های پاک شده واتساپ را شناسایی و ذخیره کنید.  برای مشاهده ی این بخش لطفا وارد حساب کابری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید
       بعد از اینکه برنامه را نصب کردید آن را باز کنید.   سپس یکی از روش های بازیابی پیام ها و فایل های پاک شده را انتخاب کنید که پیشنهاد می کنیم گزینه Detect delete messages and their files را انتخاب کنید.  در اینجا درخواست مجوز دسترسی به عکس ها، رسانه ها و فایل های تلفن همراه شما ظاهر می شود. روی Allow تپ کنید و اجازه دسترسی را به برنامه بدهید.  بعد از اعطای مجوز دسترسی پیغام Notification Lister Service برای شما نمایش داده می شود. روی Yes و بعد روی Read Notification Data تپ کنید و برای تنظیمات نهایی در Allow Read notifications data روی Allow تپ کنید.
    • توسط  owl
      در این اموزش 5 روش برای افزایش بازدید سایت معرفی خواهم کرد :)
      1- ثبت سایت در گوگل برای این کار در مروگر خود link sumbite google را سرچ کنید یا به
      برای مشاهده ی این بخش لطفا وارد حساب کابری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید
      بروید. 2- ثبت دایرکتوری برای این کار به ادرس ها 1000site.ir و غیره مراجعه کنید با در گوگل دایرکتوری سایت بنویسید انها سایت شما را در سایتشان قرار میدهند
      از شما میخواهد ادرس سایتشان را در سایتتان قرار بدید انها هم سایت شما را قرار دهد و غیره ..
      3- گذاشتن ادرس سایت در bio ها حساب های اجتماعی از جمله در اینستاگرام هی ادرس سایتتان را به اشتراک بگذارید و یا در استوری ادرس سایتتان را اشتراک کنید.
      4- از برچسپ ها و کلمه های کلیدی استفاده کنید.
      5- از دوستانتان بخواهید سایت شما را به دوستانشان معرفی کنن
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×
×
  • جدید...